Dankzij onze gevarieerde en afwisselende kaart biedt ons restaurant voor ieder wat wils. Op onze uitgebreide lunch- en dinerkaart worden ook gasten die geen vlees eten niet vergeten. Voor een voordelige prijs neemt u een van onze menu’s. Zelfs binnen deze menu's kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.
Uitsmijter Goudreinet 9,85
3 sneetjes brood - ham - kaas - rosbief - 3 gebakken eitjes - huzarensalade.
12 uurtje 9.95
broodje kroket - tomatensoep - uitsmijter ham - kleine salade- huzarensalade
Carpaccio 10,50
Knapperig brood - carpaccio - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - rucola - pijnboompitten
Zalm en Tonijn 10,50
Bruin Molenaarsbrood - gerookte zalm - tonijnsalade - rode ui - kappertjes - citroen - bieslook crème fraîche
Oude kaas 8,75
Bruin molenaarsbrood - Old Amsterdam - tomaten tapenade - walnoot rucola
Chicken 10,50
Knapperig broodje - malse kip - knapperige sla - ceasardressing - frietjes - mayonaise
Kipsaté 11,75
Spies - satésaus - kroepoek - atjar - frietjes - stokbrood - mayonaise
Varkenshaassaté 14,50
Varkenshaasspies- satésaus- kroepoek- atjar- frites-stokbrood- mayonaise
Kroketten of frikadellen 6,50
Wit of bruin molenaarsbrood - 2 rundvleeskroketten of 2 frikadellen - kleine salade- mosterd - mayonaise
Boerenomelet 9,25
Rijk gevulde omelet van de chef met dagverse producten
Omelet 8,75
Keuze uit ham,kaas, spek of champignons
Uitsmijter 8,00
Keuze uit ham, kaas, spek of rosbief
Ambachtelijke gehaktbal 6,75
Wit of bruin molenaarsbrood
Snacks
2 kroketten met frites 8,25
2 frikadellen met frites 8,25
Ambachtelijke gehaktbal met frites 8,25
Tosti ham en kaas 4.50
Tosti Hawaï 5,00
Broodje frikadel 4,50
Broodje kroket 4,50
Ambachtelijke gehaktbal 4,00
Carpaccio van rund 12,95
Gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en gebrande pijnboompitjes
buratta 10,50
Romige verse buratta, tomatenparade, basilicumsalsa, walnoot, olijf olie
Crispy chicken 9,95
Malse krokante kip uit de oven met chilli saus, sesam en limoen
Tuna Bruschetta 11,00
Tonijnsalade, gegrild stokbrood, limoen, oregano, tomaat
Gerookte zalm 12,95
Versgerookte Schotse zalm met citroen, rode ui, kappertjes en bieslook crème fraîche
Salade Geitenkaas* 9,95
Lauw warme geitenkaas- groene salade- walnoot- honing- bacon- tomaat
Stokbroodje kruidenboter 4,80
Vers afgebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
Tomatensoep 5,75
Met oma's gehaktballetjes.
Kippensoep 5,75
Met gesneden bosuitjes en verse kip
Groentesoep 5,75
Met verse groenten en balletjes
Uiensoep 6,50
Volgens traditioneel Frans recept bereid
Kabeljauw 23,75
kabeljauwfilet op Mediterrane wijze bereid met Spaanse marinade "en papillote" gegaard in de oven
Gegrilde zalm 23,50
Zalmfilet- citroen- dillesaus- rösti- courgette
Zeetong 34,00
Noordzeetong- roomboter- gepofte tomaatjes- bosui- citroen
Tongfilet à la Meunière 22,75
Gebakken in olijfolie en afgemaakt met roomboter, citroen, witte wijn en peterselie
Schnitzel uit Limburg 19,95
Zoals we hem al jaren serveren met champignons, uitjes, spekjes en jachtsaus.
Tournedos all-in 26,50
Biefstuk van de haas met saus naar keuze.
Varkenshaas 23,50
Gebakken varkenshaas traditioneel geserveerd met champignonroomsaus.
Spare Ribs 19,95
Huisgemarineerde spare ribs met Knoflook en Chilisaus waarbij een puntzak frites en salade.
Stoofpotje 19,75
Stoofvlees zoals oma hem maakt met champignons, uien en Limburgs bier.
Wiener "Rostbraten" 26,75
Gesneden Ossenhaas waarbij gefrituurde uien ringen en “Stroganoffsaus”.
Wiener Schnitzel 18,75
Gebakken schnitzel met saus naar keuze.
Entrecôte 23,95
Vers van de grill in combinatie met kruidenboter en Zwitserse rösti.
Runderlever 18,50
Gewoon omdat het kan met spek en uien.
Cordon Bleu 18,50
Huisgemaakt met ham en kaas.
Kogelbiefstuk 21,50
Gebakken Hollandse biefstuk van de lende.
Saté
Huisgemaakte saté met satésaus, kroepoek, atjar, frites en rijst. Keuze uit:
Kip 16,50
Varkenshaas 18,75
Wildenbergs Pannetje
Heerlijk pannetje gevuld met verse groenten van het seizoen, olijfolie, knoflook, sesam en een licht pikante ketjap/chillisaus. Geserveerd met rijst en frietjes
Keuze uit:
Gamba's 22,75
Biefstuk van de ossenhaas 25,75
Kip 21,00
Dame blanche 7,25
Vanille ijs met Bastogne koek, warme chocolade saus en slagroom.
Coupe ijs 5,75
Aardbeien en vanille ijs met stukjes vers fruit, aardbeiensaus en slagroom.
Verwennerij van chocolade 7,25
Chocolade ijs, mousse van bruine en witte chocolade en een taartje van chocolade.
Bosvruchten sorbet 7,75
Rood fruit, bosvruchten sorbetijs, suikerwafel en frambozencoulis.
Duo penotti 7,00
Witte en bruine chocolade mousse met slagroom.
Typisch Hollands 7,25
Vanille ijs met stroopwafeltjes, karamelsaus en slagroom.
Aardbeien (zomerseizoen) 7,00
Verse aardbeien met vanille en aardbeienijs, vruchtensaus en slagroom.
Kersen 7,25
Warme kersen, kaneelijs, slagroom, kaneelstokjes.
Menu Goudreinet 31,00
Carpaccio van ossenhaas - Truffelmayonaise- Pijnboompitjes - Rucola- Parmezaanse kaas.
Tongfilet à la Meunière - Gebakken in olijfolie en afgemaakt met roomboter, citroen, witte wijn en peterselie
Dame Blanche - Vanille ijs- Bastognekoek- warme Chocolade saus- Slagroom
Menu Wildenberg 37,00
Schotse gerookte zalm- citroen- rode ui- kappertjes- bieslook crème fraîche
Gegrilde entrecote - Vers van de grill in combinatie met kruidenboter en Zwitserse rösti
Verwennerij van chocolade; drie creaties van onze chefs
Kindermenu
Voor de kinderen hebben wij een speciale kinderkaart.
Vegetarisch 17,50
Chefs groentetuintje
Gegrilde groente van de chef met basilicumsalsa, Parmezaanse kaas en rösti.
Quiche: Ovengebakken groentequiche met brie, rucola en groene kruidenvinaigrette
Wildenbergs pannetje: Heerlijk pannetje gevuld met verse groente van het seizoen, olijfolie, knoflook, sesam en licht pikante chili/ketjapsaus