Catering voor bussen

Ons restaurant is uitermate geschikt voor volledig verzorgde catering voor grote groepen. Vanwege de gunstige locatie langs de snelweg kunnen organisatoren van busreizen en samengestelde groepen elkaar makkelijk ontmoeten bij het restaurant. Op de ruime parkeerplaats is altijd plaats voor bussen, zodat de leden van uw gezelschap voor de deur kunnen uitstappen. Ook groepen kunnen profiteren van onze goede service en betaalbare arrangementen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor vergaderingen of/en een zakendiner kunt u bij ons terrecht.

Maak een afspraak voor maatwerk

Bus gezelschap

Organiseert u busreizen? Dan bieden wij een stopplaats die van alle gemakken voorzien is voor uw passagiers en chauffeurs. De catering kunnen wij op maat aanbieden. U kiest een menu of een buffet. Wij serveren een uitgebreide maaltijd voor u, maar uiteraard kunt u ook voor koffie met een stuk echte Limburgse vlaai bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Goudreinet de Wildenberg?

• Gunstige ligging direct aan A2 bij Weert.
• Ruim parkeerterrein.
• Speciale menu's met speciale groepsprijzen.
• Buffet of keuzemenu's.
• Snel en efficiënt goed eten.
• Aparte ruimte mogelijk tot 80 personen.

Wilt u dit meteen regelen?

Neem contact op voor een groepsreservering

Klein gezelschap

Voor losse groepen gelden dezelfde voordelen en regelingen als voor busreizen die Weert aandoen. Een dinerbuffet is altijd te regelen. We maken een gezellig hoekje vrij voor uw gezelschap, zodat u allen bij elkaar zit, hoe groot de groep ook is. Zeker wanneer u van tevoren reserveert, is er veel mogelijk.  Ook à la carte dineren met een groter gezelschap ik bij ons geen probleem! Geeft u door of er dieetwensen zijn? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.