Gecertificeerde parkeerplaats voor vrachtwagens in Weert

Ons restaurant beschikt ook over een zeer groot parkeerterrein voor ongeveer 50 vrachtwagens. Alle faciliteiten die een beroepschauffeur verwacht, zijn aanwezig. Wij zijn erkend door 'Les Routiers Européens'. Sinds januari 2011 hebben we het beveiligd certificaat "1 slotje" van Les Routiers.

Stel uw vraag over ons parkeerterrein

Overnachting en een heerlijk diner

Vrachtwagenchauffeurs die de nacht doorbrengen op ons parkeerterrein kunnen van een maaltijd genieten in ons restaurant. De keuken is tot 22.00 uur geopend. In een rustige, huiselijke ambiance kiest u uit een van onze betaalbare menu’s. Aan grote tafels kunt u gezellig een goede maaltijd nuttigen met collega's. Iedere dag is er een wisselend dagmenu. Het tv-scherm biedt een plezierige afleiding. Ook zijn er kranten en routierbladen.

Gezellig bijkomen op standplaats A2

Wie bij ons een maaltijd bestelt, kan ook gratis gebruikmaken van onze douche- en wasgelegenheden. Parkeren is dan ook gratis. Wij vragen chauffeurs een geldige kassabon achter de ruit van de wagen te leggen. Als deze niet geldig of niet zichtbaar is, zal de chauffeur hierop aangesproken worden.

Zonder kassabon dient er een parkeerticket gekocht te worden. 

Een veilige plek om te parkeren

Naast de faciliteiten profiteert u van de veiligheid die parkeren bij Goudreinet de Wildenberg biedt. U rust zorgeloos uit van de werkdag, want de kans op diefstal of vandalisme is minimaal. Uw werk als vrachtwagenchauffeur zal op deze manier nog plezieriger zijn.

Spaarsysteem

Bezoekt u ons vaker? Doe dan mee aan ons spaarsysteem. Vraag ernaar bij de balie of bij een van onze medewerkers bij uw volgende bezoek.