Vergaderruimte met catering in Weert

Bij Goudreinet de Wildenberg hebben we alles in huis voor de zakelijke bezoeker. Zowel voor een zakenlunch of pitstop onderweg, als voor zakelijke afspraken of bijeenkomsten. Hierbij kunt u gebruikmaken van ons gratis wifi-netwerk. Ons restaurant is goed bereikbaar, ligt direct aan de A2 bij Weert en er is volop gratis parkeergelegenheid.

Vergaderruimte bespreken

Stel uw eigen arrangement samen

U kunt uw eigen zakelijke arrangement samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een aansluitende borrel, of een combinatie met lunch of diner. Het zal de genodigden aan niets ontbreken. Ons bedrijf is multifunctioneel. We verzorgen het gehele arrangement zelf, van ontvangst tot catering.

Zoekt u een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst?

U kunt bij ons terecht voor een vergadering, workshop, congres, presentatie, receptie, jubileum of iedere andere zakelijke gelegenheid. Wij maken alle zakelijke arrangementen voor u op maat en denken graag mee met uw wensen. Ook kunnen wij in overleg al uw technische faciliteiten verzorgen. Maak een afspraak om uw ideeën met ons door te nemen. Wij maken vrijblijvend een heldere offerte op zonder verborgen kosten.

De arrangementen op onze toplocatie

U kunt tot 80 personen ontvangen in de aparte zaal. Deze ruimte is uitermate geschikt als vergaderruimte, voor bijeenkomsten, zakenlunch of zakelijke afspraken. De zaal kan worden afgesloten van de rest van het restaurant, zodat geen van onze bezoekers last van elkaar ondervindt. U maakt automatisch gebruik van onze ruime ervaring en expertise. U bent namelijk niet onze eerste zakelijke klant.

Bekijk ons afwisselende menu