Een geslaagd feest organiseren in Weert

Iedereen is welkom bij Goudreinet de Wildenberg! Of u met uw gezin of met uw collega’s komt, wij zorgen voor een gezellig een aangenaam verblijf in Weert. Onze vergader- en feestruimte is per dagdeel af te huren en in het restaurant loopt u binnen voor lunch, diner of een kopje koffie. Ook mindervaliden kunnen bij ons terrecht. Wij staan bekend als een rolstoelvriendelijk restaurant aan de A2.

Plan uw feest

Gezinnen en families

Wij zijn een restaurant dat volledig is ingericht op het ontvangen van gezinnen en families. Of het nu voor een etentje met het hele gezin is, of het vieren van iets bijzonders met uw hele familie. Er is ruimte genoeg en er zijn kinderstoeltjes. Kinderen kunnen genieten van een speciaal kindermenu met een verrassing en hoeven zich hier niet te vervelen.

In onze speelhoek kunnen uw kinderen kleuren, puzzelen, filmpjes kijken en nog veel meer. Zit u bij goed weer op ons ruime terras? Dan kunnen uw kinderen zich vermaken in de speeltuin met verschillende speeltoestellen. U kunt ze vanaf het terras in de gaten houden.

Wandelaars en fietsers

Wat is er fijner dan na een wandeling of fietstocht even bijkomen met een hapje en drankje? Bij ons kunt u terecht voor de grote of kleine trek. En dorst natuurlijk. 

In de zomer kan dat ook op ons ruim opgezette terras. In de directe omgeving van ons restaurant vindt u twee prachtige uitgestrekte natuurgebieden: de Weerterheide en het Weerterbos. Met vele wandel- en fietsroutes. Bovendien liggen wij aan een bekend startpunt van het Fietsroute netwerk 'Land van Peel en Maas'. De routes kunt u vinden op het bord voor onze deur. Ook uw hond is welkom. We geven hem graag een bakje water.

Een veilige plek om te parkeren

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht om gezellig een drankje te drinken met vrienden of collega's. We hebben een uitgebreide keuze aan wijnen, bieren en andere dranken. Als u met een grotere groep wilt komen borrelen, neem dan vooraf even contact met ons op. Dan kunnen we alles goed voor u regelen.